ADANA / SARIÇAM - Adana Rotary Kulübü Anaokulu

Adana Rotary Kulübü Anaokulu

Yeni Mahalle Şehit Polis Ahmet Toprakoğlu Caddesi No38 İncirlik Sarıçam/ADANA
Vizyon
Geleceğini kendisi yaratan,özgüveni yüksek,girişimci nesiller yetiştiren, özgün bir okul, Rotary Kulübü Anaokulu.
Misyon
Geleceği şekillendirme sorumluluğunun bilincinde olan donanımlı ekibimiz ve anne babalarla birlikte çocuklarımızı; Ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, Milli,Manevi,Ahlaki,Kültürel ve İnsani değerlere bağlı, kendisini tanıyan, özgüveni gelişmiş, Bilimsel düşünebilen, yaratıcı, araştırma ve öğrenmeye meraklı, İnsana ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak üzere sürekli gelişen eğitim ve öğrenme ortamları sunmak.yetiştirmek. Etik ilkelerden ödün vermeyen ve iyi insan yetiştirmeye odaklaşmış bir çalışma takımı ile eğitimde farklılıklar yaratmak.
Başarılar
Okulumuz 2011 yılında "Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi" kapsamında Beyaz Bayrak almıştır. 2012 yılında "Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında Beslenme Dostu Okul Sertifikası almıştır.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İKİLİ